Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak humanitarne akcije

Ples i pjesma za obitelj Dragić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahuktava se akcija pomoći obitelji Dragić. Stvari se kreću u pozitivnom smjeru, a ponukani inicijativom Udruge 'Dobro srce', te Nove TV i Dnevnik.hr-a, mnogi su diljem Hrvatske i svijeta prepoznali nužnost te odlučile donirati novac ovoj simpatičnoj obitelji.

Tako je plesni centar 'Salsa In' iz Osijeka odlučio uskočiti i organizirati plesnu večer od koje bi se sav prihod donirao u korist obitelji Dargić.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković poput borca VIDEO Odgovor Milanoviću: Pogledajte uz koju pjesmu je premijer ušetao u dvoranu Vojnici na bojištu pjevali sovjetsku pjesmu Podijeljena mišljenja VIDEO Ruski i ukrajinski vojnici zajedno pjevali na bojištu? "Procvjetale su jabuke i kruške, digle se magle iznad rijeka"

>> Obitelji Dragić ipak uključena struja

>> Dobri ljudi: U tri dana za obitelj Dragić prikupljeno 40.000 kuna

Naime, plesni centar svake godine sredinom prosinca organizira godišnji koncert uz glazbu plesne skupine. Ove godine to je afro-kubanski band 'So Sabi Y Cubalcanica', koji će zajedno sa plesnim skupinama iz Osijeka i Hrvatske koncert održati 13. prosinca u kinu u Osijeku.

Svi koji vole ples i pjesmu mogu spojiti ugodno s korisnim, te se zabaviti uz vruće latino ritmove ali i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Ukoliko želite pomoći obitelji Dragić, a niste u mogućnosti pohoditi ovo događanje to možete učiniti uplatom novca na slijedeći način:

Humanitarna Udruga 'Dobro srce'
Bartola Kašića 67a
35000 Slavonski Brod
matični broj 02309432

br.žr. 2484008-1104466044 u Raiffeisen banci

Kontaktirati ih možete putem slijedećih brojeva telefona: tel/fax: 035/491-375 i mob: 095/904-74-97.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene