Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ja ne znam jeste li svjesni tko će te troškove platit. Ja ne, kupac ne, onaj tko je prouzročio te troškove, a to je gospođa Fel', rekao je sudski ovršitelj.


Stotinjak članova udruge 'Živi zid' spriječilo je deložaciju samohrane majke i njezino troje djece iz njihova doma u Pitomači. Svojim tijelima blokirali su prolaz sudskom ovršitelju koji nije htio upotrijebiti silu pa je deložacija odgođena.

Prevareno više od 20.000 građana: Pokrenuta službena istraga ilegalnih kredita

Vezani članci Sudar kamiona na Podravskoj magistrali Kaos na Podravskoj magistrali: Sudarila se dva kamiona, naletio i automobil Slika nije dostupna Aktivisti Živog zida prekršajno prijavljeni zbog sprječavanja deložacije u Pitomači

'Jednostavno nemam više snage, meni je zadnja snaga bila 'Živi zid' jer po svim ovim presudama i svim ovim što imam ja jednostavno ne vidim nikakav izlaz. Ja sam žrtva nasilja u obitelji, a sad žrtva očigledno i pravosudnog sustava.', rekla je Marijana Fel, samohrana majka.

Kuća u kojoj Marijana Fel živi s djecom prodana je u brakorazvodnoj parnici jer ona i njezin bivši suprug nisu uspjeli dogovorno podijeliti imovinu. U ovršnom postupku bivši suprug je hipotekom naplatio svoj kredit, a njoj je ostao dug i oko 60.000 kuna što joj pripada od prodaje kuće, a još uvijek ih nije dobila.

ZAPLIJENJENA IMOVINA Uskoro ćete je moći kupiti preko interneta

'Najvjerojatnije će se ponoviti uredovanje i bit će novi troškovi. Ja ne znam da li ste svjesni tko će te troškove platit. Ja ne, kupac ne, onaj tko je prouzročio te troškove, a to je gospođa Fel', rekao je Damir Ključec, sudski ovršitelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook