Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zdravko Pevec bio je na obavijesnom razgovoru u policiji.


Pevec, kako je za Dnevnik.hr potvrdio glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved, bio je u policiji na obavijesnom razgovoru u vezi poslovanja tvrtke Pevec d.o.o. s jednom tvrtkom iz Zagreba. kako je rekao Medved, razgovor je obavljen na temelju zahtjeva PU zagrebačke koja vodi predmet, o kojemu Medved ništa nije mogao reći.

Vezani članci Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevexa Pevec postaje Pevex i nastavlja rad bez prepoznatljivog simbola - stiliziranog pijetla Volodimir Zelenski i Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) Bijela kuća objavila transkript razgovora između Trumpa i Zelenskija

U PU zagrebačkoj zasad nam informaciju nisu potvrdili, no Večernji list piše kako je ispitan u vezi s prijavom jedne tvrtke koja ga, navodno, tereti zbog izdavanja mjenica bez pokrića. Zbog toga ga, navodno, tereti jedan od njegovih dobavljača. U policiji su, tvrdi Večernji, potvrdili da istražitelji propituju Pevecove navode o postojanju strateškog partnera koji je bio spreman ponuditi gotovo 300 milijuna eura za izvlačenje tvrtke iz poslovnog kolapsa, na temelju čega je potkraj prošle godine na tri dana odgođen stečaj tvrtke Pevec d.o.o. Bjelovar.

U slučaju dokazivanja nepostojanja Pevecovog strateškog partnera moglo bi se zaključiti kako je Z. Pevec time pokušao obmanuti Trgovački sud, piše Večernji.