Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjivo poslovanje?

Pevec u policiji na obavijesnom razgovoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Pevec bio je na obavijesnom razgovoru u policiji.

Pevec, kako je za Dnevnik.hr potvrdio glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved, bio je u policiji na obavijesnom razgovoru u vezi poslovanja tvrtke Pevec d.o.o. s jednom tvrtkom iz Zagreba. kako je rekao Medved, razgovor je obavljen na temelju zahtjeva PU zagrebačke koja vodi predmet, o kojemu Medved ništa nije mogao reći.

Pročitajte i ovo Xi Jinping održao bukvicu Justinu Trudeauu na marginama summita VIDEO Pogledajte kako je kineski predsjednik očitao bukvicu kanadskom premijeru: "To nije u redu" Slika nije dostupna U VRBOVCU VIDEO Peveci se vraćaju u biznis, Zdravko kroz suze na otvorenju nove trgovine: "Prošli smo sve i svašta. Nitko nam nije pomogao"

U PU zagrebačkoj zasad nam informaciju nisu potvrdili, no Večernji list piše kako je ispitan u vezi s prijavom jedne tvrtke koja ga, navodno, tereti zbog izdavanja mjenica bez pokrića. Zbog toga ga, navodno, tereti jedan od njegovih dobavljača. U policiji su, tvrdi Večernji, potvrdili da istražitelji propituju Pevecove navode o postojanju strateškog partnera koji je bio spreman ponuditi gotovo 300 milijuna eura za izvlačenje tvrtke iz poslovnog kolapsa, na temelju čega je potkraj prošle godine na tri dana odgođen stečaj tvrtke Pevec d.o.o. Bjelovar.

U slučaju dokazivanja nepostojanja Pevecovog strateškog partnera moglo bi se zaključiti kako je Z. Pevec time pokušao obmanuti Trgovački sud, piše Večernji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene