Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije posve zdrav

Petrač iz Svetošimunske vraćen u pulsku kaznionicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Petrač je ove subote iz zatvorske bolnice u Svetošimunskoj vraćen u zatvor u Puli, potvrdio nam je odvjetnik Rajko Mlinarić.

Petrač je početkom mjeseca u Svetošimunsku zbog upale pluća, a Mlinarić kaže da njegov klijent još uvijek osjeća posljedice te bolesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odslužene dvije trećine kazne Mirko Norac i Hrvoje Petrač u studenom idu na slobodu Slika nije dostupna USKOK treba ispitati još 8 svjedoka Ježić još mjesec dana ostaje u istražnom zatvoru

Tada se u medijima pojavila informacija da je Petrač odbio liječenje u zatvoru u Puli, ali je njegov drugi odvjetnik Ljubo Pavasović Visković kazao za Dnevnik.hr da je to besmislica te da je njegov klijent prebačen u zatvorsku bolnicu jer pulska kaznionica nema mogućnost zatvorenike prebacivati u civilne bolnice. 

>> Petrač zbog upale pluća prebačen u Svetošimunsku

Petrač je inače u pulsku kaznionicu bio premješten 30. listopada prošle godine iz otvorenog dijela lepoglavske kaznionice Bitoševlje zbog sigurnosnih razloga i smješten u samicu. Zbog ovog premještaja i režima koji ima u pulskoj kaznionici, Petrač tuži državu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene