Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije odbijao liječenje u Puli'

Petrač zbog upale pluća prebačen u Svetošimunsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Petrač je obolio od upale pluća te je stoga u subotu iz pulskog zatvora premješten u Bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj zbog upale pluća.

Petrač je zadnjih nekoliko dana imao visoku temperaturu. Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković je za Dnevnik.hr potvrdio da je njegov branjenik Petrač smješten u zatvorskoj bolnici. Odvjetnik je odbacio kao besmislicu navode nekih medija da je Petrač odbijao liječenje u pulskoj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispitani posljednji svjedoci Dovršen dokazni postupak na suđenju za ubojstvo Ive Pukanića Slika nije dostupna Nova optužnica Atentatori na Ivu Pukanića željeli ubiti Hrvoja i Novicu Petrača

'Pulska kaznionica nema mogućnost da zatvorenike prebacuje u civilne bolnice nego ih samo može prebaciti u Svetošimunsku, što je učinjeno i u ovom slučaju. Ne znam kakvo je trenutno Petračevo stanje jer su otežni posjeti u Svetošimunsku, ali bi ga trebao posjetiti u srijedu', rekoa nam je Pavasović Visković.

Petrač je inače u pulsku kaznionicu bio premješten 30. listopada prošle godine iz otvorenog dijela lepoglavske kaznionice Bitoševlje zbog sigurnosnih razloga i smješten u samicu. Zbog ovog premještaja i režima koji ima u pulskoj kaznionici, Petrač tuži državu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene