Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HNS ostao bez saborskog zastupnika

Petar Baranović prešao Čačićevim reformistima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"To nije jednostavna stvar ali kad kuhate dovoljno onda je morate donijeti", rekao je Baranović.

"Podnosim ostavku i tražim ispis iz HNS-a. Odluka koju sam danas prelomio kuhala se nekoliko mjeseci, od kad je Čačić izbačen. Nisam se vise mogao poistovjetiti s politikom HNS-a. Ne mogu se saživjeti s tim programom. Bilo bi nekorektno. Prepoznajem reformiste gdje mogu bolje djelovati i po pitanju gospodarstva. Želim sve najbolje kolegama, politika HNS-a ima svoju važnost. Prioritet je gospodarstvo", rekao je novinarima Petar Baranović.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Radimir Čačić i HSLS u klubu - 4 Liberalni klub Radimir Čačić i Dario Hrebak zajedno u saborskom klubu: "Naša je uloga da Vlada ima 76 ruku"

Zadržat će mandat i kaže da nije dio organizirane skupine.

"Razgovarao sam sa svima. Obavijestio kolege iz HNS-a, razgovarao sam sa Pusić i tražila je da donesem odluku. Pokušao sam joj danas javiti, nisam je dobio i poslao sam joj poruku. Danas u sabornici glasam kao nezavisni zastupnik", rekao je na kraju Baranović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene