Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alisa Mahmutović, majka Mahira Rakovca, preminula je u ponedjeljak navečer u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli nakon teške bolesti.


Alisu Mahmutović hrvatski građani su dobro upoznali. Njenu tragičnu priču pratili su u magazinu Provjereno, nakon čega je snažno odjeknula u cijeloj regiji.

Vezani članci Marijana Prpić i njezina kći Lana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tragedija djevojčice Lane: Dok se ona borila za život, vlastita joj majka uopće nije pružila šansu Provjereno o baznim stanicama (Foto: Provjereno) Tko kontrolira postavljanje baznih stanica u Zagrebu? ''Bila sam šokirana izjavom visokog dužnosnika''

Riječ je o dječaku koji si je oduzeo život u prosincu 2015., nakon čega su Alisa i Mahirov očuh Dubravko Lovrenović tvrdili da je to učinio zbog vršnjačkog nasilja dok je istraga sarajevskog tužiteljstva tvrdila da na tijelu dječaka nije bilo tragova nasilja. 

Svoju potresnu priču Alisa je ispričala upravo za Provjereno, a nakon toga i Alisa i Dubravko bili su žestoki borci protiv vršnjačkog nasilja. 

Dubravko Lovrenović preminuo je u siječnju od posljedica karcinoma.