Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON TEŠKE BOLESTI

Tragičan kraj: Pet mjeseci nakon supruga preminula i majka zlostavljanog dječaka Mahira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alisa Mahmutović, majka Mahira Rakovca, preminula je u ponedjeljak navečer u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli nakon teške bolesti.

Alisu Mahmutović hrvatski građani su dobro upoznali. Njenu tragičnu priču pratili su u magazinu Provjereno, nakon čega je snažno odjeknula u cijeloj regiji.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Riječ je o dječaku koji si je oduzeo život u prosincu 2015., nakon čega su Alisa i Mahirov očuh Dubravko Lovrenović tvrdili da je to učinio zbog vršnjačkog nasilja dok je istraga sarajevskog tužiteljstva tvrdila da na tijelu dječaka nije bilo tragova nasilja. 

Svoju potresnu priču Alisa je ispričala upravo za Provjereno, a nakon toga i Alisa i Dubravko bili su žestoki borci protiv vršnjačkog nasilja. 

Dubravko Lovrenović preminuo je u siječnju od posljedica karcinoma. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene