Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alisa Mahmutović, majka Mahira Rakovca, preminula je u ponedjeljak navečer u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli nakon teške bolesti.


Alisu Mahmutović hrvatski građani su dobro upoznali. Njenu tragičnu priču pratili su u magazinu Provjereno, nakon čega je snažno odjeknula u cijeloj regiji.

Vezani članci Splitski kardiokirurg prozvan za nesavjesno liječenje Progovorio splitski liječnik kojeg se optužuje za nesavjesno liječenje: ''To je neutemeljena, paušalna optužba'' Večernjakova truža Za Večernjakovu ružu nominirani ''Provjereno'' i reporterka Maja Medaković te Momčilo Otašević i Elizabeta Brodić

Riječ je o dječaku koji si je oduzeo život u prosincu 2015., nakon čega su Alisa i Mahirov očuh Dubravko Lovrenović tvrdili da je to učinio zbog vršnjačkog nasilja dok je istraga sarajevskog tužiteljstva tvrdila da na tijelu dječaka nije bilo tragova nasilja. 

Svoju potresnu priču Alisa je ispričala upravo za Provjereno, a nakon toga i Alisa i Dubravko bili su žestoki borci protiv vršnjačkog nasilja. 

Dubravko Lovrenović preminuo je u siječnju od posljedica karcinoma.