Obavijesti Video Pretražite Navigacija
100.000 kuna naknade

Peđa Grbin spomenuo izraz "Za dom spremni", pa dobio račun: "Nanio nam je poslovnu i domoljubnu štetu"

Peđa Grbin
Peđa Grbin DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Peđa Grbin Peđa Grbin Foto: DNEVNIK.hr +0 Saborski zastupnik Peđa Grbin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin dobio je račun nakon što je u govoru koristio izraz "Za dom spremni".

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin objavio je na Twitteru račun koji je dobio nakon što je tijekom gostovanja na N1 koristio izraz "Za dom spremni".

Pročitajte i ovo Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavljanje u zagrebu "Kada dobijemo povjerenje građana, Hrvatska više neće biti ista": Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj program Peđa Grbin lider bez karizme Tko je Peđa Grbin? SDP-ov "Veli Jože" ispričavao se zbog pjevanja Thompsona i vožnje, a suprugu je branio od skandala

"Dobio sam zanimljiv račun", piše Grbin na Twitteru. 

Na računu piše da ga je izdao dr. sc. Tomislav Dragun, "magistar znanosti monetarno-kreditnih problema, ovlašteni financijski revizor, nezavisni autor i nakladnik".

On od Grbina traži 100 tisuća kuna jer je "bez dopuštenja više puta koristio izraz Za dom spremni". Dalje se navodi da je izraz "od 7. svibnja 2020. vlasništvo Hrvatskog uljudbenog pokreta".

Time je Peđa Grbin, navodi se također, muškarcu kao opunomoćeniku nanio "poslovnu, publicističku i domoljubnu štetu". Kako stoji na računu, rok za plaćanje je 30 dana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene