Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11 KANDIDATA

Novi voditelj reforme obrazovanja do 22. svibnja: "Sva su imena prilično poznata javnosti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi voditelj za provedu reforme obrazovanja bit će poznat najkasnije do 22. svibnja, potvrdio je Pavo Barišić, ministar obrazovanja za Novu TV.

Na natječaj za voditelja reforme obrazovanja javilo se 11 kandidata, no osim Borisa Jokića, koji opet želi doći na mjesto s kojeg je prošle godine odstupio, druga imena nisu poznata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završio veliki prosvjed Organizatori poručuju: "Hrast je u školi dobar jedino za parket!" Slika nije dostupna KURIKULARNA REFORMA Buljan Culej nije odgovorila na ključna pitanja koja bi mogla zanimati više od 500.000 učenika

Na pitanje ima li zvučnih imena među kandidatima, ministar Pavo Barišić kaže da "ima sjajnih imena", ali ih nije htio otkriti.

"Mi ćemo o tome kazati kad rezultati budu objavljeni jer je to još uvijek u okviru Povjerenstva koje sada razmatra njihove uvjete i obavit će zaključne razgovore.", rekao je Barišić.

Na pitanje ima li političkih imena, Barišić kaže da su sva politička imena i da su svi u javnosti prilično poznati. A jesu li članovi neke stranke? "Ja po tome nisam uopće razmatrao prijave", odgovara ministar Barišić. 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene