Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Narodna stranka - Reformisti najavila je u ponedjeljak da će prvo dati potporu koaliciji Hrvatska raste da sastavi Vladu, pod uvjetom da ta koalicija podrži reforme i provodi projekte za koje se Reformisti zalažu.


"Naravno, ukoliko do dogovora ne dođe, spremni smo pružiti priliku i drugoj političkoj opciji", istaknuo je u priopćenju predsjednik te stranke Radimir Čačić.

Vezani članci Slika nije dostupna MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati Slika nije dostupna Zoran Milanović ponudio Petrovu mjesto premijera

Ističe kako su na izbore odlučili izaći samostalno, uz jasnu poruku da su spremni na koaliranje nakon izbora, no i da su kao stranka centra odnosno lijevog centra, prirodno bliži lijevoj političkoj opciji.

MOST: Inzistiramo na reformskoj Vladi

"Smatramo da su novi izbori najlošija opcija, s obzirom na teško gospodarsko stanje u kojem se nalazi Hrvatska i činjenicu da smo trebali početi raditi još jučer, jer vremena za rješavanje nagomilanih problema nemamo", ocijenio je Ćačić.

Navodi kako vjeruje da su i u MOST-u svjesni situacije te da će razumjeti važnost trenutka i donijeti odluke koje će omogućiti što skorije formiranje Vlade. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook