Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pusić o srpskim optužnicama

'Ovo je sukob razumnih i ekstremista'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zahtjeva srbijanskog tužiteljstva ispitana je doktorica Vesna Bosanac. HNS-ovka Vesna Pusić tvrdi kako to pokazuje da u Srbiji postoje političke snage koje su protiv normalizacije odnosa između Srbije i Hrvatske.

'Zapravo je sad pitanje da li će pobijediti princip razumnih ili princip ekstremista i na jednoj i na drugoj strani. Ja smatram da mora pobijediti princip razumnih i da ovaj slučaj samo pokazuje da je situacija tamo također vrlo rovita i teška', rekla je Pusić.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Slika nije dostupna 'Pristup s puno pregovora' Pusić: Hrvatska ne treba odlučivati o BiH

Komentirajući izjavu HDZ-ovog zastupnika Andrije Hebranga kako se iz Srbije mogu očekivati još stotine optužnica protiv hrvatskih branitelja, Pusić je napomenula kako je krajnje vrijeme da institucije iz obje zemlje sjednu i dogovore rješavanje situacije.

>> Hebrang: Možemo očekivati još stotinu optužnica iz Srbije

>> Dr. Bosanac: Ne želim dizati buku jer su 'oni' tada sretniji

'Predstavnici DORH-a, policije, Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva pravosuđa trebaju dogovoriti na koji način će se okončati ova situacija upotrebe pravosuđa u političke svrhe', zaključila je Pusić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene