Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravomoćna presuda

Osuđen zaštitar kojemu se nije radilo: Dojavio o četiri bombe u trgovačkom centru pa sve priznao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Novom Zagrebu proglasio je zaštitara krivim za lažnu uzbunu i izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od jedne godine s rokom kušnje od tri godine.

Općinski sud u Novom Zagrebu proglasio je 28-godišnjeg zaštitara krivim za kazneno djelo protiv javnog reda - lažnu uzbunu i osudio ga na jednogodišnju zatvorsku kaznu, s rokom kušnje od tri godine.

Kaznu je predložilo državno odvjetništvo. 28-godišnjak je prihvatio predloženu kaznu i priznao krivicu, stranke su se odrekle prava na žalbu pa je presuda postala pravomoćna danom donošenja.

Pročitajte i ovo Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) ISTRAŽIVANJE U TIJEKU Muškarac (43) prijetio oštrim predmetom pa opljačkao trgovinu, pokušao opljačkati i kiosk: Policija ga uhvatila

28-godišnji zaštitar u Avenue Mallu u Zagrebu je 7. srpnja u 10:13 sati nazvao s telefonske govornice u tom centru Operativno komunikacijski centar zagrebačke policije. Dojavio je da su u tom centru postavljene čak četiri bombe.

Zagrebački policajci i javne službe koje osiguravaju trgovački centar reagirale su na dojavu, a posjetitelji i zaposlenici su evakuirani. Policija je u manje od dva sata došla do osobe koju povezuju s ovim događajem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPASNOST NA CESTI Naleti na divljač sve češći: Policija pozvala vozače na oprez, ukazali i na nekoliko ključnih stvari

Zaštitaru se navodno taj nije radilo te je s jedne od govornica nazvao kako bi prekinuo rad centra i mogao se ići odmoriti ili obaviti neke privatne poslove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene