Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rješenje problema

Ostavljate ručnik i čuvate si mjesto na plaži? Novi Vinodolski takvima će odrapiti novčanu kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi Vinodolski novčano će kažnjavati one koji ostavljaju ručnike na plaži kako bi rezervirali mjesto.

Kako bi osigurali prvi red do mora, gosti na plažama često ostavljaju ručnike, suncobrane ili ostale svoje stvari kako bi si rezervirali mjesto. 

Ovome problemu doskočio je Novi Vinodolski. Na službenim stranicama grada objavili su priopćenje u kojem navode kako će gradski komunalci pokupiti sve stvari koje zateknu na plaži. Oni koji počine prekršaj bit će kažnjeni. 

Priopćenje Grada prenosimo u cijelosti: 

"Ovim putem obavještavamo kupače i korisnike plaža da je sukladno članku 59. Odluke o komunalnom redu (Sl. novine PGŽ broj 23/2019 i 10/2022) na prirodnim i uređenim plažama, nakon njihova korištenja, zabranjeno ostavljati ručnike, rekvizite za plažu i druge stvari osobne namjene. Odlukom su propisane i novčane kazne za počitnitelje prekršaja.

Pročitajte i ovo Bager na plaži u Rogoznici posao od dva-tri sata Načelnica o bageru na plaži prepunoj turista: "Ona je najizloženija, more napravi brdo od šljunka..."

Sukladno navedenom, Grad Novi Vinodolski uklonit će svaki predmet ostavljen na plažama, te će ga vlasnici, ukoliko to žele, moći preuzeti u Domu kulture Novi Vinodolski, Frankopanski trg 3, radnim danom (ponedjeljak – petak) od 8,00 do 14,00 sati uz prethodnu najavu na tel. 051/554-350. Predmeti će se čuvati 8 dana u kojem roku će se moći preuzeti", navodi se u priopćenju. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene