Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasila ga dvojica mladića

Ostao zarobljen u autu nakon što je vjetar odnio krov: "Nisam znao jesam li živ ili ne, sve mi se zacrnilo..."

Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)
Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 2 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 2 Foto: Miro Malbaši? Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 3 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 3 Foto: Miro Malbaši? Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 4 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 4 Foto: Miro Malbaši? Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 5 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 5 Foto: Miro Malbaši? +2 Nevrijeme u Zagrebu (Foto: Miro Malbašić) - 1 Galerija 1/7 >>
Snažno nevrijeme jučer je sa zgrade u zagrebačkom Remetincu odnijelo dio krova koji se srušio na automobil u kojem je u tom trenutku bio muškarac koji ga je krenuo preparkirati.

Vidjevši da se sprema oluja, stanovnik Remetinca krenuo je preparkirati auto u garažu Arena centra, a čim je ušao u automobil začuo je jaki udarac.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju

"Nisam znao jesam li živ ili ne, sve mi se zacrnilo te sam čuo vrištanje moje žene s balkona koja je mislila da sam umro. Kad sam došao k sebi probao sam izaći iz auta, ali nisam mogao. Cijela konstrukcija otrgnutog krova je pala na moj auto te nisam mogao otvoriti vrata.

Dvojica mladića su uspjeli pomaknuti krov da se mogu otvoriti vrata te sam tako izašao. Supruga nije mogla doći k sebi, a ja nisam cijelu noć oka sklopio. Da sam samo 10 sekundi kasnije stigao do auta bio bih sigurno mrtav. Konstrukcija krova je bila limena te je imala drvene grede na kojoj su bili veliki čavli", ispričao je vidno šokirani susjed za 24 sata.

Upravitelj zgrade s koje je vjetar odnio krov kazao je da se radi procjena šteta te bi sutra mogla početi obnova. Krov je oštetio dimnjake pa su neki stanari ostali bez tople vode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene