Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osječkom liječniku ukinut pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječkom kirurgu Vladislavu Ilinu (62), koji je 20. rujna pritvoren pod sumnjom da je od pacijenta primio mito od 1800 kuna, istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Miroslav Rožac ukinuo je pritvor.

Istražni sudac Rožac svoju je odluku obrazložio time što je ispitao svjedoke i ocijenio kako osumnjičeni liječnik nema mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela Ilustracija USKOK potvrdio Optužen trojac: Obilazili bankomate u ime Fine, tražili mito i krivotvorili dokumente

Osumnjičeni kirurg, koji je zaposlen u osječkoj Kliničkoj bolnici, 27. rujna prebačen je na kardiološki odjel u predinfarktnom stanju.

Od danas, nakon ukidanja pritvora, ispred njegove sobe više neće dežurati pravosudni policajci, rekao je istražni sudac Rožac.

USKOK je 23. rujna podnio istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku istražni zahtjev protiv kirurga Vladislava Ilina zbog osnovane sumnje u primanje mita, te je zatražio pritvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Nakon saslušanja osumnjičenika istražni sudac Miroslav Rožac odredio mu je pritvor od 30 dana, koji je danas ukinut.

Istraga je u tijeku.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene