Orkanska bura umalo je prevrnula kamion poljskih registracija koji je vozio na riječkoj zaobilaznici. U jednom trenutku kamionu je opasno prijetilo prevrtanje. Naime, vozio je i na dva kotača.

Galerija


Iako su zbog orkanske bure dijelovi cesta otvoreni samo za osobna vozila, vozač jednog poljskog kamiona tu je zabranu odlučio ignorirati.

Vezani članci Kolodvor Križevci, ilustracija (Foto: Damir Špehar/PIXSELL) Kolaps željezničkog prometa kod Križevaca: Više od tisuću putnika iz deset vlakova prevozili s - četiri autobusa Tone tekuće čokolade curile iz prevrnute cisterne (Screenshot YouTube) Slatka rapsodija na autocesti: Tone tekuće čokolade curile iz prevrnute cisterne preko svih šest traka

U snimci objavljenoj na Facebooku, vidi se kako kamion na dionici Hreljin - Kukuljanovo zanosi bura te ga umalo prevrće.

U jednom trenu kamion je čak vozio na dva kotača, nakon čega se vozač približio zaustavnom traku i usporio vožnju.

Podsjetimo, zbog prometne nezgode na autocesti A6 Rijeka - Zagreb obustavljen je promet između čvora Delnice i Ravna Gora (38+500 km) u smjeru Zagreba. Promet se preusmjerava na DC3. Od 10:00 sati Krčki je most otvoren za osobna vozila, a ostaje zatvoren za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, dostavna i teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom. Od 5:00 sati jutros ukinuti su zimski uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, uključujući i autocestu A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo 2.