Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brzina na cestama

Opet divljanje: Slovenac po autocesti vozio 237 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi 'izlet brzine' na hrvatskim autocestama.

Ovog puta radi se o Slovencu koji je postavio rekord u akciji kontrole brzine na autocesti Zagreb- Lipovac. Prometni policajci iz Kutine snimili su ga laserom dok je svojim Mercedesom jurio 237 kilometara na sat, izvijestila je PU sisačko-moslavačka. Osim što je morao platiti 3.000 kuna kazne vozač ima zabranu upravljanja vozilima B katetorije na području RH na godinu dana.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara Ilustracija Tragedija u susjedstvu Jurio Lamborghinijem da bi se snimio za YouTube: Ubio je dječaka (5) i ozlijedio njegove sestru i majku

U preventivnoj akciji nadzora brzine kretanja utvrđeno je 29 prekršaja prebrze vožnje, a ostali vozači, naročito strani državljani, od policije su dobili prigodne letke. Leci su tiskani na engleskom i njemačkom jeziku i sadrže upute o sigurnom sudjelovanju u prometu, s naglaskom na poštivanje ograničenja brzine.

>> VIDEO Snimka potjere: Poljak jurio 243 km/h na A4!

Podsjetnik na poštivanje ograničenja brzine očito je vrlo potreban, s obzirom da je jurnjava hrvatskim autocestama postala uobičajena pojava. Podsjetimo, prošlog je tjedna varaždinska policija uhvatila poljskog vozača motocikla koji je jurio 243 kilometara na sat na autocesti A4.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene