Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akrobacije na svili

Ovo su djevojke koje prolaznike ostavljaju bez teksta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi vrište gledajući njihove zračne akrobacije na tkanini. Alma, Nikolina i Anja izvode ih na mostovima, dizalicama, stablima.

Akrobacije različite, no svima najljepši jedan osjećaj. Postupak počinje postavljanjem tkanine. Osvajaju se visoka stabla, dizalice ili mostovi poput Mosta slobode u Zagrebu. Kada je sve spremo, kreću akrobacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Spektakl na Krimu PREZENTACIJA MOĆI Ruske zračne snage pokazale svu svoju silu Slika nije dostupna Vježba za Paradu pobjede OVAKO TO RADE RUSI Pogledajte kako izgleda 'kubanska osmica' iz svih kutova

Djevojke kažu da su prolaznici oduševljeni. 'Prvo im je fascinantno da se uopće možemo popesti, a onda kad napravimo nekakav salto, onda su u šoku jer misle da ćemo pasti i razbiti se', rekla je Anja. Na sreću, ćešće su neke druge nezgode, kada se zapetljaju na određenoj visini.

'Onda visiš, pa ti trnu ruke. Pa pokušavaš dignuti noge prema gore, ali si već oslabio, već visiš tu na rukama i jako ti je teško izvući se iz toga', rekla je Nikolina. Kada se jednom proba, kažu djevojke, to postaje prava ljubav. 'Došla sam na trening i to je bilo: Haaa! Imala sam istu reakciju kao svi ljudi kad vide to. Kao: Vau! Ja ovo moram probati! To je bilo to, ljubav na prvi pogled!', rekla je Anja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene