Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

Zoran Milanović objavio je prvi status na Facebooku kao predsjednik.


''Našu Republiku ne čine i nikad je neće činiti samo visokoobrazovani, samo kompetitivni, poduzetni, znanstveno, umjetnički ili sportski nadareni'', počeo je svoju objavu na Facebooku predsjednik Zoran Milanović.

Vezani članci Predsjednik Zoran Milanović obišao oštećene objekte Medicinskog fakulteta Milanović pozvao na rezanje plaća javnom sektoru: "Ovo nije vrijeme za knjigovodstvo, nego za vodstvo" Političari s maskama Zaštitne maske rade probleme političarima diljem Balkana, pogledajte kako ih sve nose

Dodao je da je Hrvatska domovina nekvalificiranog radnika jednako kao i uglednog akademika. ''Hrvatska jednako pripada i nezaposlenom tokaru, i prezaposlenom programeru, i potplaćenoj radnici na blagajni, i menadžerici u javnom ili privatnom poduzeću.
Osnaživanje solidarnosti u društvu, pravednija raspodjela nacionalnog bogatstva i suzbijanje klijentelizma, kulture laži i pohlepe glavni su i najučinkovitiji instrumenti u borbi protiv nejednakosti i daljnjeg klasnog i ljudskog raslojavanja i udaljavanja.
Naša Republika treba svakog čovjeka i svaki čovjek u Hrvatskoj mora dobiti priliku da pronađe svoj put i svoje mjesto, da dostojanstveno živi i mirno živi od svog poštenog rada'', poručio je.