Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvar disciplinskog tužitelja

Odvjetnička komora će prispitati angažman Sloković, Prodanovića i Novak u slučaju Crnoja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li sporan angažman odvjetnika Jadranke Sloković, Čede Prodanovića te Jasne Novak, koji su pravno savjetovali Vladu u slučaju bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje - provjeravat će Hrvatska odvjetnička komora.

Odvjetnici, ali i u Vladi kažu da uslugu kojom su pregledom dokumenata htjeli utvrditi je li Mijo Crnoja kazneno odgovoran - nisu naplatili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekid suradnje? Todorić u problemima: Sutra mu počinje suđenje, a više nema odvjetnika, Sloković i Prodanović neće ga braniti Slika nije dostupna Afera Fimi Media Odgođeno suđenje Sanaderu: Odvjetnici Sloković i Prodanović nisu se pojavili, sutkinja ih kaznila

U Vladi ponavljaju da se radilo isključivo o jednokratnoj savjetničkoj pomoći. Komori je takav angažman sporan s obzirom na to da se besplatna pomoć pruža u iznimnim situacijama. Tražit će da se odvjetnici očituju.

"Ne želim prejudicirati, to je stvar disciplinkog tužitelja, koji će izvršiti izvide i na temelju utvrđenih činjenica i odgovora od kolega će odlučiti o daljnjim koracima. Ne ja, disciplinski tužitelj je potpuno neovisan o svom radu", kaže Robert Travaš, predsjednik Hrvatske odvjetničke komore.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene