Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 12 godina

Odlazi li Mladen Bajić? Josipović: Sabor će odlučiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani izvor iz Vlade potvrdio je za Novi list da Mladenu Bajiću neće biti produžen mandat.

Kako piše Novi list, Mladen Bajić nakon 12 godina mandata više neće biti glavni državni odvjetnik. Neimenovani izvor iz Vlade za taj je list potvrdio da njegov nasljednik neće biti ministar pravosuđa Orsat Miljenić kako se spekuliralo, već da će se predložiti novo ime.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku

Josipović: O Bajićevu mandatu odlučuje Hrvatski sabor

Novi list kao dodatan argument podsjeća da je premijer Zoran Milanović kao predsjednik SDP-a u niz navrata bio vrlo kritičan prema glavnom državnom odvjetniku, da je rekao da je 'Bajić na čelu DORH-a napravio dobrih, ali jako puno manje dobrih stvari' te da je od Jadranke Kosor, dok je bila premijerka, tražio da ga smijeni.

Predsjednik Josipović, koji je danas u Splitu, na otvorenju XI. međunarodne manifestacije maslinara Mediterana "Maslina Split 2014.", rekao je kako će Sabor odlučiti 'hoće li Bajić nakon 12 godina, njegova ipak uspješnog mandata, i dalje biti državni odvjetnik'.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene