Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojku izbo 88 puta

Odgođena sjednica na kojoj se trebalo odlučivati o Komšićevoj žalbi

Obrana Davida Komšića koji je Kristinu Krupljan 88 puta izbo nožem zatražila je izuzeće suca.

Odgođena je sjednica Vrhovnog suda na kojoj se trebalo odlučivati o žalbi županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu i obrane Davida Komšića zbog ubojstva 18-godišnje Kristine Krupljan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna olakotne okolnosti Trudnu djevojku (18) brutalno izbo nožem: Vrhovni sud smanjio kaznu Davidu Komšiću Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda David Komšić proglašen krivim za otmicu i napad na Kristinu Krupljan, osuđen na godinu i pol zatvora

Obrana traži izuzeće suca izvjestitelja. Tvrde kako je spomenuti sudac u drugom predmetu donio odluku da se na Davida Komšića primjenjuje opći kazneni zakon, a ne maloljetnički pa Komšićev branitelj smatra da postoji sumnja u pristranost suca.

"Grozno se osjećam. Mogao je i prije dva mjeseca donijeti papire, a ne danas. Misli da će njemu to ići u prilog i sada opet moram čekati dalje javnu sjednicu. Nikad kraja", rekla je Vesna Krupljan, majka ubijene Kristine.

Komšićev odvjetnik Veljko Miljević rekao je da "ako sastav suda objektivno ne uljeva povjerenje tj. izaziva sumnju da li bi sud bio do kraja objektivan,  onda se ne smije održati takav sastav suda"
 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene