Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za napadačima

Objavljena snimka: Kamera snimila trenutak uoči pucnjave u Splitu, policija na mjestu napada pronašla pištolj?

Potraga za napadačima - 4
Potraga za napadačima - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Objavljena je snimka nadzorne kamere uoči pucnjave u Splitu. Prema pisanju jednog lokalnog medija, policija je na mjestu događaja pronašla pištolj.

Nadzorna kamera je snimila trenutak uoči pucnjave u Splitu, u kojoj je propucan Josip Čubelić povezan s krim-miljeom. Na snimci, koju je objavio RTL Danas, vidi se kako iz Renaulta u žurbi izlaze dvojica muškaraca. U automobil se nisu vratili. Vidi se kasnije kako se oko njega okupljaju građani i dolazi policija.

Snimku možete pogledati >>OVDJE.

Na mjestu na kojem je propucan Josip Čubelić Čuba, policija je pronašla pištolj kalibra 7,65 milimetara, doznaje Dalmatinski portal. Ne zna se je li pripadao žrtvi ili napadačima. No, na Skalicama su pronađene tri čahure kalibra 9 milimetara, dodaje taj portal.

Bjegunci su otprije poznati policiji. "Ne možemo prejudicirati, ali puno toga upućuje na to da se radi o opasnim momcima. Među njima ima recidivista - ljudi koji su bili osuđeni na zatvorske kazne ubojstva, pokušaja ubojstva, pripadanja kriminalnim skupinama. U svakom slučaju puno verzija upućuje na takav jedan rasplet koji bi mogao biti obračun", reko je kriminalist Tonći Prodan u Dnevniku Nove TV.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, reporter Potraga u tijeku Građani u strahu nakon pucnjave u Splitu, reporter Dnevnika Nove TV: "Posljedice su mogle biti kobne"

Ranjeni muškarac je u bolnici i izvan je životne opasnosti. Čuva ga policija. Prema neslužbenim informacijama, žrtva je u vrijeme napada nosila pancirku. Za počiniteljima se i dalje intenzivno traga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene