Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Građani u strahu nakon pucnjave u Splitu, reporter Dnevnika Nove TV: "Posljedice su mogle biti kobne"

Aktualno Galerija Ivan Čorkalo, reporter Ivan Čorkalo, reporter Foto: DNEVNIK.hr Policija traga za napadačima iz Splita Policija traga za napadačima iz Splita Foto: DNEVNIK.hr Policija traga za napadačima iz Splita Policija traga za napadačima iz Splita Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija traga za napadačima iz Splita Galerija 1/4 >>
Splitsko-dalmatinska policija i dalje traga za četvoricom muškarca koje dovodi u vezu s pucnjavom u kojoj je ranjen 36-godišnji muškarac. Očevid je završen, a kriminalističko istraživanje još traje.

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo javio se s najnovijim informacijama nakon pucnjave u ulici Put Skalica u Splitu.

"Policija razgovara s obitelji osumnjičenih počinitelja, njihovim prijateljima i poznanicima na područjima na kojima su se kretali. Policija je, nakon pucnjave, ekspresno reagirala. Zatvorila je sve izlaze iz grada kako bi spriječila da počinitelji pobjegnu izvan Splita", rekao je Čorkalo.

Očito je, dodaje Čorkalo, žrtva dobro vidjela počinitelje jer su brzo identificirani. "Građani zasada nisu uspjeli policiji nikakve korisnije informacije proturiti. Sve što se doznaje - doznaje se neslužbeno. Tako se doznalo da je žrtva jučer u tijeku napada nosila pancirku i da je policija pronašla automobil kojim su počinitelji pobjegli. Riječ je o luksuznom mercedesu. Žrtvu napada policija štiti u splitskoj bolnici", kazao je Čorkalo.

Pročitajte i ovo Gordana Vrdoljak s autom koji je pogođen tijekom pucnjave Potraga traje U pucnjavi ženi oštećen auto: "Ljuta sam. Pogledajte stražnja stakla - kroz jedno je prošao metak, a drugo je sasvim razbilo"

Stanovnici Skalica su i dalje pod dojmom, pogotovo jer se u blizini napada nalazi dječji vrtić i škola. "Svi se pitaju što se moglo dogoditi da je nešto pošlo po krivu. Posljedice su mogle biti kobne", rekao je Čorkalo.

Pročitajte i ovo Lica s tjeralice u Splitu pucnjava u Splitu Tko je četvorka koju traži policija: Jedan je bejzbolskom palicom zatukao mladića, drugi je poznati boksač

Razgovarao je i sa ženom kojoj je propucan automobil. "Taj događaj govori da su meci letjeli na sve strane i da je moglo doći do kolateralne žrtve. Grad je danas deblokiran", kazao je Čorkalo.

Policija ispitivanjem obitelji i prijatelja na naki način pokušava izvršiti pritisak na počinitelje kako bi se sami javili u policijsku postaju. "Već smo imali priliku svjedočiti situacijama da se osumnjičeni na kraju pojave, s odvjetnicima, u policiji", zaključio je Čorkalo. 

Više o pucnjavi u Splitu pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene