Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi incident

Skandalozan potez kontroverznog ravnatelja: Pogledajte kako je naša novinarka istjerana iz kruga bolnice

Novinarka portala DNEVNIK.hr izbačena je iz Opće bolnice Sisak dok je radila svoj posao.

Novinarka portala DNEVNIK.hr Sara Kekuš uputila se danas u sisačku bolnicu kako bi od ravnatelja Tomislava Dujmenovića doznala više detalja o slučaju dviju starijih žena koje su smještene u isti krevet te njegove kasnije izjave kako su obje zbrinute, iako smo kasnije doznali da je jedna ubrzo preminula.

Kekuš je srela ravnatelja Dujmenovića pred njegovim uredom i predstavila mu se, no on je rekao kako nema komentara i da je inspekcija u tijeku.

Pročitajte i ovo Tomislav Dujmenović i pacijentice sisačke bolnice Novi detalji užasa Pacijentica sa šokantne fotografije preminula istog dana, iz bolnice sutradan obavijestili dom, a ravnatelj kasnije tvrdio da je - dobro

U krugu bolnice ispred ravnateljeva ureda nalazi se klupica na koju je Kekuš sjela i mirno čekala, nakon čega dolazi žena iz Zaštite na radu te je zamoli da se makne. "Ravnatelj mi je osobno rekao da vas moramo izvesti van", rekla je te dodala da ravnatelj danas nema vremena za izjave i da nema komentara.

Pročitajte i ovo Tomislav Dujmenović i pacijentice sisačke bolnice Beroš šalje inspekciju Konačno objavljeni rezultati nadzora u sisačkoj bolnici, ali i dalje nema jednog važnog objašnjenja

Potom do novinarke dolazi i zaštitar s ulaza bolnice te joj govori da se mora maknuti, a tu je situaciju novinarka i snimila mobitelom. Dok su zajedno mirno izlazili iz kruga bolnice, on je ponavljao kako samo radi svoj posao, a na konstataciju novinarke da ona ima pravo biti u krugu bolnice, rečeno joj je tek da su dobili nalog ravnatelja da je moraju ispratiti izvan bolnice, a zaštitar je potvrdio i da je ovo prvi put da su morali novinara izvesti van.

Pročitajte i ovo Tomislav Dujmenović, ravnatelj bolnice komentar Lane Ružičić Ravnatelj sisačke bolnice uvalio se u blato: U jednu je stvar teško povjerovati

Zbog šokantnih fotografija dviju starijih pacijentica koje su 14. travnja na odjelu hitnog prijema u Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić u Sisku ugurane u isti krevet na noge se digla čitava javnost.

Ravnatelj Dujmenović tada se u izjavi za Dnevnik Nove TV pravdao kako je tog dana bila velika gužva te je naglasio i kako je stanje dviju pacijentica s fotografije dobro, da su hospitalizirane te se nada "da će im boravak u bolnici kratko trajati".

Kasnije, međutim, ekskluzivno doznajemo kako je jedna od njih u trenutku davanja te izjave već nekoliko dana bila mrtva.

Pročitajte i ovo Tomislav Dujmenović, ravnatelj bolnice Dvije pacijentice u istom krevetu Ravnatelj sisačke bolnice o fotografiji koja je šokirala javnost: "To ni meni nimalo lijepo ne izgleda. Napravit ćemo interni nadzor"

Dujmenović nikada nije objasnio tu svoju izjavu, prema kojoj je govorio neistinu kada je samouvjereno izjavio da su obje pacijentice dobro.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene