Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PUKNUĆE TOPLOVODA

FOTO Hoće li uspjeti? Radnici HEP Toplinarstva užurbano popravljaju vrelovod, obećali grijanje do kraja dana

Nakon što je dio zapadnog dijela Zagreba utorak ostao bez grijanja započela je sanacija puknutog toplovoda u Ulici Hrvoja Macanovića na Jarunu. Dio potrošača dobio je grijanje tijekom dana, dok bi oni u najzapadnijem dijelu toplinsku energiju trebali dobiti najkasnije do jutarnjih sati u srijedu.

Zbog puknuća vrelovoda na Trešnjevci u Lošinjskoj ulici te na Jarunu u Ulici Hrvoja Macanovića obustavljena je isporuka toplinske energije za krajnje kupce u zapadnom dijelu Zagreba, izvijestili su moleći za strpljenje i razumijevanje iz HEP Toplinarstva čiji su radnici na terenu i popravljaju vrelovod.

"Razlozi puknuća vrelovoda su starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi uzrokovana izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici", naveli su iz HEP Toplinarstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otklanja se problem Dijelovi Zagreba danas bez vode: Na jednoj lokaciji opet pukla cijev
Pročitajte i ovo Cijevi za vodovod Zagrebačke županije - 3 građanima cisterne Još jedno puknuće cijevi na Trešnjevci, treće u manje od mjesec dana: Bez vode ostao dio Srednjaka

Dionice vrelovoda koje su sada pukle nisu bile u obuhvatu radova u sklopu projekta Revitalizacije vrelovodne mreže na području grada Zagreba ovog ljeta, no njihova revitalizacija je u planu kroz sljedeće dvije godine.

Radnici HEP Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuća vrelovoda saniraju u što kraćem roku, no sanacija će potrajati, u pojedinim dijelovima i do srijede ujutro.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene