Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otklanja se problem

Dijelovi Zagreba danas bez vode: Na jednoj lokaciji opet pukla cijev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća cjevovoda, privremeno su bez vode potrošači dijela Ilirske i Vojakovačke ulice na Jarunu, a opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama, izvijestili su u četvrtak iz Zagrebačkog holdinga te dodali kako ondje traju radovi radovi na vodoopskrbnom sustavu.

U zagrebačkom kvartu Jarun stanovnici su ostali bez pitke vode jer je puknuo cjevovod. Opskrba je omogućena autocisternama. Srećom, na terenu su već službe koje otklanjaju problem.

Pročitajte i ovo Opljačkana pošta, ilustracija Usred dana U popularnom trgovačkom centru maskirani razbojnici opljačkali zaposlenika pošte Poplava u Rijeci - 4 Stvorio se vodopad VIDEO Središte Rijeke plivalo pod vodom: Puknula je cijev. Proizvedena je još u Austro-Ugarskoj

Privremeno su bez vode kućanstva od dijela Ilirske ulice i Vojakovačke ulice na Jarunu. Bez vode su i potrošači u Ulici don Frane Bulića u Popovcu i Vranplaninskoj ulici u Gornjoj Dubravi.

Pročitajte i ovo Sugovornica Ivka Mnogi nemaju pitke vode Baki Ivki iz slavine teče - žuta voda: "Pa pijem, što ću kad ne mogu kupovati, pijemo svi..."

Pročitajte i ovo Cijevi za vodovod Zagrebačke županije - 3 građanima cisterne Još jedno puknuće cijevi na Trešnjevci, treće u manje od mjesec dana: Bez vode ostao dio Srednjaka

Zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu, bez vode su potrošači u dijelu Lašćinske ceste (od ulice Jordanovac do Bijeničke ceste) te ulicama Brestovac, Lipovac I, II i III, Šljivik, Rebar (od Lašćinske ceste do ulice Hrastik), Borik, Lašćinski Borovec, Smrekovac, Hrastovac, Jasenik, Veliki dol (od ulice Gorice do ulice Mali dol), Korito, Gorice i Gorički odvojak na Rebru.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene