Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Direktorica 'Novog lista' Nataša Mijačika potvrdila je da je glavni urednik riječkoga dnevnika Ivica Đikić podnio ostavku te da je ona danas prihvaćena.


O razlozima podnošenja ostavke Mijačika nije željela govoriti, navevši kako je bolje da o tome govori Đikić. Ugovor, koji je s Ivicom Đikićem za radno mjesto glavnog urednika sklopljen na godinu dana, istječe 30. travnja pa je dogovoreno da Đikić ostane na sadašnjoj dužnosti do isteka tog roka. Direktorica 'Novog lista' izrazila je zadovoljstvo dogovorom da Đikić i nadalje ostane u 'Novom listu' i to u zagrebačkom dopisništvu.

Vezani članci Slika nije dostupna Đikić podnio ostavku zbog razilaženja u pogledima uređivanja Novog lista Slika nije dostupna Goran Ogurlić novi glavni urednik Večernjeg lista

'Novi list' će i dalje jačati regionalno usmjerenje, ali se pri tome neće zanemariti ni nacionalna sastavnica u uređivanju novina pa će budući glavni urednik morati biti spreman na te izazove, kazala je Mijačika. Ivica Đikić rođen je 1977. u Tomislavgradu, a u 'Novom listu' radi od kolovoza 2008. U 'Novi list' je došao iz Feral Tribunea gdje je radio od 1996. do gašenja lista. Đikić danas nije bio dostupan za izjavu. (Hina)