Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zar stvarno?

Novi jezični gaf šefice Sindikata: Morate pogledati kako je rekla da u ponedjeljak počinje štrajk

Predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem ponovno se proslavila nepoznavanjem hrvatskog jezika.

Čelnica Sindikata Sanja Šprem, inače diplomirana učiteljica razredne nastave, nedavno se već našla u medijima zbog nepoznavanja č i ć, kada je pisala prosjećna (umjesto prosječna) plaća. Poslije se pravdala da je bila malo umorna i da nije imala naočale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Završna'' konferencija Mihalinec pokazao tablicu: Sindikalni čelnik čitao obračune plaća onih ''koji nisu dobili ništa jer su izdani'' Branimir Mihalinec (Foto: Dnevnik.hr) Burne reakcije Mihalinec i Šprem o kritikama da su izigrali nenastavno osoblje: "Prvo ljudi moraju vidjeti što je ispregovarano i kakve su plaće"

Danas smo svjedočili novoj jezičnoj pogrešci. I danas je bila bez naočala, ali danas nije pisala, već govorila.

''U pondeljak krećaju sve županije...'', rekla je Šprem najavljujući da se u ponedjeljak štrajk nastavlja u svim županijama

U dvije riječi, dvije pogreške.

Šprem i Branimir Mihalinec, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, najavili su nastavak štrajka u školama, ali i neke nove akcije sindikata ako ih Vlada i dalje bude ignorirala. U ponedjeljak se štrajka u svim školama u Hrvatskoj, a pripremaju se prosvjedne akcije na Trgu sv. Marka. 

Sindikalisti su pozvali i Milana Bandića da bude dosljedan i ne podrži prijedloge Vlade do postizanja dogovora sindikata i Vlade. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene