Predsjednica Sindikata hrvatskih učitelja Sanja Šprem ponovno se proslavila nepoznavanjem hrvatskog jezika.


Čelnica Sindikata Sanja Šprem, inače diplomirana učiteljica razredne nastave, nedavno se već našla u medijima zbog nepoznavanja č i ć, kada je pisala prosjećna (umjesto prosječna) plaća. Poslije se pravdala da je bila malo umorna i da nije imala naočale.

Vezani članci Sindikati na konferenciji nakon postignutog dogovora s Vladom (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) - 1 Mihalinec pokazao tablicu: Sindikalni čelnik čitao obračune plaća onih ''koji nisu dobili ništa jer su izdani'' Sindikati stižu na pregovore u nedjelju (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Posljednja ponuda Vlade: Koeficijenti su ipak na stolu, ali ne za sve. Ovo su uvjeti o kojima se sindikati moraju izjasniti

Danas smo svjedočili novoj jezičnoj pogrešci. I danas je bila bez naočala, ali danas nije pisala, već govorila.

''U pondeljak krećaju sve županije...'', rekla je Šprem najavljujući da se u ponedjeljak štrajk nastavlja u svim županijama

U dvije riječi, dvije pogreške.

Šprem i Branimir Mihalinec, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, najavili su nastavak štrajka u školama, ali i neke nove akcije sindikata ako ih Vlada i dalje bude ignorirala. U ponedjeljak se štrajka u svim školama u Hrvatskoj, a pripremaju se prosvjedne akcije na Trgu sv. Marka. 

Sindikalisti su pozvali i Milana Bandića da bude dosljedan i ne podrži prijedloge Vlade do postizanja dogovora sindikata i Vlade.