Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kilometarske kolone

Novi granični režim: Na Macelju se na ulazak čeka 5 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je započela sustavna granična kontrola.

Na većini graničnih prijelaza i poslijepodne se, zbog sustavne granične kontrole koja je započela danas, čeka do pola sata, ali na nekim prijelazima se čeka puno duže, primjerice na Macelju se na ulazak čeka oko 5 sati, a na Pasjaku tri, dok se na izlazak iz Hrvatske čeka kraće, navodi se u izvješću Hrvatskog autokluba od 14:30 sati.

Pročitajte i ovo Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata" Slika nije dostupna Produženi vikend I danas gužve na granici Slovenije i Hrvatske

Dugo se čeka na Macelju - ulazak oko 5 sati, izlazak 1 sat; na prijelazu Lupinjak - izlazak kolona od kilometra, čekanje 1 sat; na prijelazu Razvor kolona na izlasku je 500 metara, čekanje 30 minuta; na Pasjaku se na ulazak čeka 3 sata, izlazak oko 1,5 sat; na prijelazu Rupa na ulazak se čeka 1,5 sat, na izlazak 1 sat; na Kaštelu se na ulazak čeka 45 minuta, na Plovaniji 30 minuta, a na Bregani se na ulazak u Hrvatsku čeka 2 sata, a na izlazak do 30 minuta.

Od danas, 7. travnja u primjeni su sustavne granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze na svim granicama Europske unije, uključujući i nad građanima Europske unije. Više informacija može se naći OVDJE. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene