Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova sezona

Novi detalji nestanka Marijane Seifert: Za Provjereno prvi put govore njezini roditelji, ali i svjedoci koji su je zadnji vidjeli

Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 5
Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 5 Provjereno
Aktualno Galerija Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 1 Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 1 Foto: Provjereno Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 2 Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 2 Foto: Provjereno Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 3 Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 3 Foto: Provjereno Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 5 Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 5 Foto: Provjereno +0 Novi detalji nestanka Marijane Seifert - 4 Galerija 1/5 >>
U prvoj epizodi 16. sezone Provjereno donosi nove okolnosti i detalje nestanka bivše reality zvijezde Marijane Seifert.

S reporterkom Anom Malbašom prvi put su razgovarali roditelji nestale Marijane Seifert.

Pročitajte i ovo Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar" Iva Radić - 1 Suočavanje s prošlošću Vukovarka koja 30 godina traži istinu o sudbini svojeg oca: Zašto se ništa nije pomaknulo s mrtve točke?

''Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim nitko da je doživi, to je nešto najgore, najstrašnije što čovjek može doživjeti'', govori Gordana Kovačević, Marijanina majka.

Reporterka je razgovarala i sa svjedocima, prijateljima koji su te kobne večeri bili s nestalom. Tvrde, dosta je kontradiktornosti u informacijama koje su izlazile tih dana. Što su joj rekli, pogledajte u Provjerenom večeras u 22:30 na Novoj TV!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene