nestala prije četiri mjeseca

Sestra Marijane iz Big Brothera prije ulaska u srpski reality komentirala njezin nestanak: "Jednostavno osjećam da ona ne diše"

Marijana Seifert Marijana Seifert Duško Jaramaz/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 1 +9 Marijana Seifert - 2 Galerija

Maja Kovačević je prije ulaska u reality show "Zadruga" za srpske medije prokomentirala nestanak svoje sestre Marijane Seifert.

Marijana Seifert, prva pobjednica regionalnog "Big Brothera", nestala je prije četiri mjeseca i potraga za njom još traje.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert, Ivo Kovačević ''Molim sve one...'' Otac nestale Marijane iz Big Brothera komentirao izjave kćeri Maje: ''Ne znam o čemu ona priča. Apelirao bih na jednu stvar...''

U međuvremenu se doznalo kako će njezina sestra Maja Kovačević sudjelovati u popularnom srpskom realityju "Zadruga", a prije početka nove sezone za tamošnje medije komentirala je Marijanin nestanak.

"Ne bih željela sada pričati o tome, ja jednostavno osjećam da ona ne diše, ali ostavimo nadležnima da otkriju pravu istinu", kazala je Maja kratko za Espreso.

Marijanina sestra je u videu kojim se predstavila publici objasnila i zašto se sada odlučila prijaviti u reality.

"Svatko bi normalan otišao u Zadrugu. Niti ljudi kopaju niti oru, a zarade. Mogu se zezati, ja ovo smatram privilegijom. Ulazim jer otvaram svoj biznis, pa mi je ovo lakši način da dođem do zarade", kazala je Maja koja je ranije već sudjelovala i u realityju Bar Srbija.

U videu koji je snimila u prostorijama Pink televizije također je istaknula kako misli da njezine sestre više nema.

"Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovdje. Osjećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada", kratko je prokomentirala.

Maja se oko Marijanina nestanka ranije oglasila i za Slobodnu Dalmaciju.

"Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti", izjavila je tada.

"Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome", dodala je i istaknula kako smatra da policija nije obavila posao kako treba.

Podsjetimo, Marijana je nestala u noći 26. travnja kada je otišla iz doma na Savici u kojem je živjela s obitelji, a nestanak je policiji prijavio njezin suprug Karlo Seifert. Na Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč silnoj potrazi još nije pronađena.

Nedavno je zbog niskog vodostaja Save policija opet pojačala potragu oko Mosta mladosti i nizvodno, iako su to područje ranije pretražili pripadnici HGSS-a i ronioci.

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Elton John - 8 Elton John - 1 Elton John - 7 Elton John - 6 +17 Elton John - 5 Celebrity Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +12 Adriana Lima (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša srpska snaha u 42. godini dobila dijete s novim dečkom, izabrali su mu pomalo neobično ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene