Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radilo se neadekvatno?

Novi detalji nakon požara u Frankopanskoj: "Iz Vodoopskrbe kažu da nemaju dovoljno novca za sanaciju"

Aktualno Galerija Krunoslav Šmit - 2 Krunoslav Šmit - 2 Foto: DNEVNIK.hr Krunoslav Šmit - 1 Krunoslav Šmit - 1 Foto: DNEVNIK.hr Krunoslav Šmit - 3 Krunoslav Šmit - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Matea Čorić Galerija 1/4 >>
Nakon što je u utorak navečer puknula vodovodna cijev i pri sanaciji je izbio požar, promet je oko 19 sati u srijedu normaliziran. Iz vodoopskrbe i odvodnje su za Dnevnik Nove TV rekli da nemaju dovoljno novca za sanaciju.

Rupa je zatrpana i promet je normaliziran, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić iz centra Zagreba dan nakon požara.

"Radilo se na neadekvatan način. Ispod teče i potok. U katastru infrastrukture je sve zapisano", rekao je profesor s Arhitektonskog fakulteta Krunoslav Šmit u Dnevniku Nove TV. Ističe da na svakom gradilištu treba postojati inženjer, a radnici rade po nalogu koji dobiju.

U nekim zemljama su, pojašnjava Šmit, podjednako odgovorni oni koji su zamislili što treba raditi, oni koji to izvode, ali i oni koji to nadziru.

Iz vodoopskrbe i odvodnje su za Dnevnik Nove TV rekli da imaju dovoljno radnika za sanaciju, ali da nemaju dovoljno novca.

Pročitajte i ovo Puknuće cijevi na Jarunu Nove nevolje u Zagrebu Puknula cijev i na Jarunu: "Krenuo bager kopati, odjednom šiklja plin, nastala je panika"

"Novac trebaju pod hitno nabaviti jer se puknuća cijevi događaju na dnevnoj bazi", zaključila je Ćorić.

Više o požaru pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene