Obavijesti Video Pretražite Navigacija
15 nam je godina tek

NOVA TV slavi rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veselo je danas na Novoj TV - jer slavimo 15. rođendan! Kvalitetna domaća produkcija i informativni program učinili su nas prvim izborom gledatelja. I na tome vam hvala, dragi gledatelji.

Titula je to na koju smo ponosni i koju predanim radom već godinama uspješno zadržavamo.
Prije 15 godina krenuli smo na nezaboravno putovanje, nova televizijska avantura je počela, otkrivali smo nova prostranstva, stvarali nova povjerenja...

I danas, točno na 15. obljetnicu početka emitiranja, povjerenje gledatelja ono je što NOVU TV drži na vrhu. Svatko ima svoje favorite - nekima je to Dnevnik, nekima In magazin dok su drugim gledateljima favoriti Provjereno i zabavni program.

Neprestana ulaganja u informativni program i domaću produkciju učinila su NOVU TV jedinom komercijalnom televizijom koja je već godinama prvi izbor gledatelja u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

Televizija - Kraljica svih medija

Lica NOVE TV predanim su radom zaslužila brojne nagrade i kod publike osigurala status onih kojima se vjeruje - 'Romina je super', a 'kad se javi Andrija Jarak onda je gadno', neki su od komentara redovitih gledatelja Nove TV.

Niz uspješnih projekata desetljeće i pol uveseljava gledatelje diljem Hrvatske, pa su stigle i prigodne čestitke poput one od Tine iz Rijeke:

'Želim vam sve najbolje i još dugo, dugo da ste s nama. I da nas uveseljavate, sve dane!'
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene