Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladenci hit na internetu

'Nismo mislili da će ovo završiti na televiziji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi par Ivana i Krešo svoje su slavlje odlučili pretočiti u netipičan video spot u kojem su sudjelovali baš svi uzvanici.

Splićanka i Hrvat iz Kanade - Ivana i Krešo igrom slučaja postali su hit na internetu i to zbog snimke vlastitog vjenčanja! 'Kako smo razmišljali o tome o vjenčanju, ja nisam uopće htjela kameru i ovaj spot se mogao snimiti samo pomoću fotoaparata pa iz tog razloga najviše, a i dinamično, živo je', rekla nam je Ivana Gotovac.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Video su stavili na internet kako bi ga mogli vidjeti Krešini gosti iz Kanade, nisu ni slutili ovakvu reakciju. Ideju za mladenački video uradak predložila je Ivanina prijateljica. 'Ta videa od 3 do 4 sata nitko ne gleda i onda ta ideja da bude 4 minute je super, to je bilo za nas, nismo mislili da će to biti na televiziji, da će svi gledati', priznao je Krešo Gotovac.

Sve je, kažu, bilo spontano. Većina uzvanika nije ni znala da će postati dio spota, a ne klasične snimke vjenčanja. Tekst poznate pjesme 'Time of my life' iz kultnog filma Prljavi ples u režiji Black eyed Peasa učili su u hodu. 'A tri sata dok sam se šminkala u sobi on isto dok se pripremao, mislim nema tu teksta to je samo po jedan refren', rekla je Ivana.

Krešo se 2000. godine preselio u Hrvatsku. Zaljubili su se prije četiri godine, a prije točno mjesec dana vjenčali su se u Dubrovniku. 'Nikoga nije bilo briga samo smo se veselili, ali mislim ispalo je ok', zaključio je Krešo. Možda je vrijeme klasičnih svadbenih snimki gotovo jer, tvrde Ivana i Krešo, sve trenutke za sjećanje imaju na jednom mjestu, a pri tome su se svi dobro zabavili - i mladenci i gosti!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene