Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE JASNO ODGOVORIO

Glavni ravnatelj policije o izvidima protiv ministra Marića: "Surađujemo s USKOK-om vezano za sve aktualne predmete"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na novinarsko pitanje provodi li policija izvide u slučaju ministra Gorana Marića, Milina je u subotu kazao tek da policija radi na svim predmetima koje dobije od državnog odvjetništva.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina u subotu nije odgovorio na pitanje o izvidima protiv ministra Gorana Marića, nakon što su mediji objavili da se u rasvjetljavanje priča o Marićevim sumnjivim poslovima s nekretninama uključio Uskok.

Pročitajte i ovo Nikola Milina gost Dnevnika Nove TV - 3 Glavni ravnatelj policije Nikola Milina Kako će od subote izgledati prelazak granice? "Neće biti velikih gužvi, a ni kontrole kao prije Schengena" Nikola Milina tko istražuje policiju Prvi čovjek policije o nesreći HDZ-ovog župana: "Nije bilo policijskog zataškavanja"

Na novinarsko pitanje provodi li policija izvide u slučaju ministra Marića, Milina je u subotu kazao tek da policija radi na svim predmetima koje dobije od državnog odvjetništva. Nije odgovorio na pitanje je li došao takav zahtjev i u vezi Marića.

"Policija intenzivno surađuje u svim predmetima, svim kriminalističkim istraživanjima, i surađujemo i s USKOK-om vezano za sve aktualne predmete", kazao je Milina na svečanosti u povodu sudjelovanja kineskih policajaca u projektu Sigurna turistička sezona 2019.

Dnevnik Nove TV objavio je da je USKOK pokrenuo izvide i od policije zatražio da prikupi dokumentaciju o Marićevim poslovima s nekretninama, kupoprodaja stanova i ulozi u obnovi dijela franjevačkog samostana u Zagrebu koji je prije osam godina pretvoren u studentski dom. (D.B./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene