Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ured hrvatskog predsjednika je priopćio da nije niti bilo planirano da predsjednik Ivo Josipović sudjeluje na konferenciji o zapadnom Balkanu na Brdu kod Kranja te da se stoga ne može govoriti o njegovu otkazivanju dolaska na skup.


'S obzirom na informacije koje se pojavljuju u medijima da je predsjednik Republike Ivo Josipović otkazao sudjelovanje na regionalnom summitu na Brdu kod Kranja, Ured Predsjednika RH želi obavijestiti javnost i medije da nije ni bilo planirano da Predsjednik sudjeluje na tom skupu' jer se on organizirao na razini vlada, navodi se u priopćenju s Pantovčaka.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Poboljšanje odnosa s RH najveće je Pahorovo postignuće' Slika nije dostupna Žbogar: Odnosi s Hrvatskom su na višoj razini

>> Žbogar žali zbog Tadićevog nedolaska

Uz organizatore konferencije, slovenskog premijera Boruta Pahora i hrvatsku premijerku Jadranku Kosor, na skupu će sudjelovati predsjednici vlada BiH, Albanije, Makedonije, Crne Gore i Kosova - Nikola Špirić, Sali Berisha, Nikola Gruevski, Milo Đukanović i Hashim Thaci. Zbog dolaska kosovskog izaslanstva na skupu neće biti predstavnika Srbije.