Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ured predsjednika

'Nije ni bilo planirano da Josipović sudjeluje na konferenciji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured hrvatskog predsjednika je priopćio da nije niti bilo planirano da predsjednik Ivo Josipović sudjeluje na konferenciji o zapadnom Balkanu na Brdu kod Kranja te da se stoga ne može govoriti o njegovu otkazivanju dolaska na skup.

'S obzirom na informacije koje se pojavljuju u medijima da je predsjednik Republike Ivo Josipović otkazao sudjelovanje na regionalnom summitu na Brdu kod Kranja, Ured Predsjednika RH želi obavijestiti javnost i medije da nije ni bilo planirano da Predsjednik sudjeluje na tom skupu' jer se on organizirao na razini vlada, navodi se u priopćenju s Pantovčaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samuel Žbogar zaključio 'Poboljšanje odnosa s RH najveće je Pahorovo postignuće' Slika nije dostupna Slovenci zadovoljni Žbogar: Odnosi s Hrvatskom su na višoj razini

>> Žbogar žali zbog Tadićevog nedolaska

Uz organizatore konferencije, slovenskog premijera Boruta Pahora i hrvatsku premijerku Jadranku Kosor, na skupu će sudjelovati predsjednici vlada BiH, Albanije, Makedonije, Crne Gore i Kosova - Nikola Špirić, Sali Berisha, Nikola Gruevski, Milo Đukanović i Hashim Thaci. Zbog dolaska kosovskog izaslanstva na skupu neće biti predstavnika Srbije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene