Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od Slavonije do Istre

VIDEO Nevrijeme protutnjalo Hrvatskom: U Zagrebu "plivaju" tramvaji, tuča uništila polja kod Požege

Aktualno Galerija Screenshot Screenshot Foto: Facebook/Neverin Uništeni usjevi kod Požege Uništeni usjevi kod Požege Foto: Čitatelj Uništeni usjevi kod Požege Uništeni usjevi kod Požege Foto: Čitatelj +0 Uništeni usjevi kod Požege Galerija 1/4 >>
Jaka kiša i tuča pali su u velikom dijelu zemlje.

Jak pljusak koji je u petak pao u Zagrebu nešto nakon 17 sati poplavio je prometnice u širem centru Zagreba.

Velika količina kiše pala je i u drugim dijelovima Hrvatske. Portal Neverin javlja da su u poslijepodnevnim satima dijelove Hrvatske zahvatili jači pljuskovi praćeni tučom. 

Na stranici su objavljene snimke iz Varaždina, Kutine, Požege, Virovitice, ali i Novigrada i Buzeta.

Čitatelj Dnevnik.hr-a poslao nam je fotografije i snimku na kojoj se vide razmjeri katastrofe nakon što je nevrijeme pogodilo sjeverni dio požeštine, odnosno Općinu Kaptol. 

"Županijski centar 112 Požega zaprimio je desetak poziva koji su se odnosili na uklanjanje drveća s prometnica i ispumpavanje podrumskih prostorija", javlja Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a.

Za petak je, podsjetimo, upaljen narančasti meteoalarm u gotovo cijeloj Hrvatskoj. U srednjoj i južnoj Dalmaciji je na snazi žuti meteoalarm. DHMZ je upozorio na opasnost od lokalnih bujičnih poplava, olujnih udara vjetra i tuče

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene