Obavijesti Video Pretražite Navigacija
provode izvide

Neslužbeno: U slučaj ministra Lovre Kuščevića i njegovih nekretnina uključio se i USKOK

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema neslužbenim informacijama, u slučaj ministra Lovre Kuščevića uključio se i USKOK, koji, navodno, provodi izvide vezane za ministrove nekretnine.

USKOK provodi izvide u slučaju ministra uprave Lovre Kuščevića, piše nekoliko hrvatskih medija pozivajući se na neslužbene izvore.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Istražitelji navodno češljaju Kuščevićeve poslove s nekretninama u Supetru, piše Jutarnji list.

S Kuščevićem je razgovor obavio i premijer Andrej Plenković u ponedjeljak, a u utorak je to potvrdio i novinarima. Plenković je, međutim, svog ministra uzeo u obranu tvrdeći da se radi još jednom napadu na njegove ministre.

''Razgovarali smo dosta dugo. Na kraju, kad se svi naslovi pročitaju, kad pročitate tekstove i njegove argumente, shvatite da se cijeli krimen svodi na to da dvije nekretnine koje ima je propustio upisati u katastar. Sve ostalo je upisano u njegovoj imovinskoj kartici'', rekao je Plenković.

Dodao je da je to samo još jedan napad na njegove ministre. ''Meni se čini da je to, rekao bih, pa jedan slijed vrlo dobro usmjerenih napada na jednog po jednog ministra. U zadnje tri godine imali smo slične pritiske na ministra Barišića, na ministra Marića, na ministricu Dalić, na ministra Kujundžića, na ministricu Murganić, na ministra Krstičevića. U zadnjih pet mjeseci zaista jedno bombardiranje je bilo i na ministra Tolušića, na ministricu Žalac, ministra Gorana Marića. Kuščević je sad jedno deseti, on je jubilarni'', kazao je premijer.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene