Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atlas Airtours

Hrvatski državljani u Egiptu na sigurnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi hrvatski državljani koji su trenutno u Egiptu su dobro i na sigurnom.

U našem Ministarstvu vanjskih poslova doznajemo da nitko nije zatražio pomoć hrvatskog veleposlanstva u Kairu. Sve koji putuju u Egipat, poziva se na oprez na javnim mjestima gdje se okupljaju turisti, te na izbjegavanje većih okupljanja.
 

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Povodom jučerašnje eksplozije na tržnici u Kairu u kojoj je smrtno stradala Francuskinja, a 17 ljudi je ranjeno, iz Atlas Airtoursa javljaju da su svi njihovi putnici koji trenutno provode odmor u Egiptu dobro i nalaze se na sigurnom.
 

Atlas Airtoursovi predstavnici trenutno se s dvije grupe turista nalaze u Egiptu; jedna krstari Nilom, a druga boravi u Sharm El Sheiku te su u vrijeme eksplozije bili na sigurnom. 'Odmah nakon događaja  informirali su nas da su svi dobro, nalaze se na sigurnom i nastavljaju svoj boravak u Egiput', rekao je Kristijan Gržetić, Izvršni direktor korporativnih komunikacija Atlas Airtoursa.

>> Francuska turistkinja ubijena, 17 ranjenih u eksploziji bombe u Kairu

Gržetić je dodao kako je jedina promjena nastala u turstičkoj ruti grupe koja krstari Nilom je zbog sigurnosnih razloga otkazivanje jednodnevnog izleta u Kairo, koji je bio predviđen za sutra, a koji uključuje turu gradom i obilazak tržnice na kojoj se u nedjelju dogodila eksplozija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene