Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije političara

'Nalazimo se pred moralnom katastrofom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o zahtjevu za ukidanjem imuniteta i privođenjem Ive Sanadera, kao i njegov odlazak iz zemlje i dalje odjekuje brojnim rekacijama.

Ravnatelj policije Oliver Grbić je zatražio da se pusti da se odradi prvi dio procedure u na sjednici MIP-a pa će ići dalje korak po korak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na zahtjev dorh-a Mito, zloporaba položaja i ovlasti...: Kuščeviću dodatno skinut imunitet zbog proširenja istrage Slika nije dostupna Nakon odluke o Tomislavu Sauchi SPD: Praksu skidanja imuniteta treba promijeniti

>> Imunitet Sanaderu skinut jednoglasno u manje od dvije minute

Milorad Pupovac, saborski zastupnik SDSS-a je rekao da su neke činjenice nove, a neke su na tragu onoga što se do sada događalo. 'Do sada je javnost i niz nekih drugih institucija išao u smjeru utvrđivanja odgovornosti bivšeg premijera', rekao je Pupovac.

'Nalazimo se pred moralnom katastrofom'

Saborski zastupnik talijanske nacionalne manjine Furio Radin je rekao da se nalazimo pred moralnom katastrofom. 'S jedne strane imamo pravosuđe koje napokon radi svoj posao, a s druge strane imamo određene institucije koje omogućavaju da se pobjegne iz zemlje', rekao je Radin.

Vladimir Šeks po običaju nije želio ništa komentirati. 'DORH je neovisno tijelo, pravna država treba funkcionirati, vladavina prava je najviša ustavna vrednota', kratko je poručio Šeks. Ivan Jarnjak je samo rekao da je to stvar Državnog odvjetništva, te da on tu nema ništa očekivati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene