U ranim jutarnjim satima, u 5:35 na jednoj od naših najpoznatijih plaža Zrće, na otoku Pagu, dogodilo se ubojstvo.

Galerija


Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro napadnuto je više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena.

Vezani članci Milo Đukanović Đukanović o napisima da je povezan s Pukanićevom likvidacijom: "To je reciklirana laž" Ivo Pukanić Veliki preokret: 12 godina nakon ubojstva otkriven naručitelj atentata na Ivu Pukanića?

Kako neslužbeno doznajemo, Britanac je preminuo nakon nekoliko uboda nožem. Ubodne rane dobio je još jedan Britanac - koji je zbrinut u zadarskoj bolnici, dok je još jedan lakše ozlijeđen.

Neslužbeno saznajemo da je bila riječ o sukobu dviju britanskih skupina. Sukobile su se, navodno, zbog droge, točnije preprodaje droge. 

Očevid je u tijeku, javlja PU ličko-senjska.

Prema riječima glasnogovornice PU ličko-senjske Maje Brozičević, policiji je poznat identitet žrtve, radi se o mlađem punoljetnom muškarcu, međutim, zbog interesa istrage za sada ne iznose podatke o dobi ili druge podatke o identitetu.

Ubijeni 26-godišnjak, teško ranjeni 26-godišnjak i 21-godišnjak su iz Londona, potvrdili su iz policije.

Doznajemo i da su dvije osobe ozlijeđene, a jedna od njih prebačena je u zadarsku opću bolnicu, javio je s terena reporter Dnevnika Nove TV Šime Vičević. 

U zadarsku Opću bolnicu doveden je britanski državljanin s teškim tjelesnim ozljedama i nalazi se na odjelu za intenzivno liječenje, potvrdili su.

Muškarac je zadobio ubodne rane, rekao je Edi Karuc, zamijenik ravnatelja zadarske Opće bolnice, no nije nam mogao potvrditi je li pacijent u životnoj opasnosti.

"Muškarac je imao nekoliko ubodnih rana na tijelu, opasnih po život. Sada je stabilno, ali i dalje životno ugrožen i nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja", potvrdio je Hini Edi Karuc.

Doznajemo da je nekoliko osoba u policijskoj postaji koji su povezani s ovim događaje, ali nitko, za sad, nije u svojstvu osumnjičenika. 

Drugi ozlijeđeni muškarac zadobio je lakše tjelesne ozljede i trenutno se nalazi u policijskoj postaji Novalja.

Inače, ovaj tjedan na Zrću traje Hideout Festival koji u Novalju privuče tisuće Britanaca. Kako javlja Šime Vičević, Zrće je trenutno prazno, a radi tek poneki ugostiteljski objekt.

Očevidom rukovodi državni odvjetnik iz Zadra, a pomoć bi im trebale pružiti nadzorne kamere.