Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodijeljene nagrade

Tko je najbolji poslodavac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Često se danas čulo od poslodavaca, ali i političara kako se nepravedno stvara mržnja prema poslodavcima.

Poduzetničku će klimu 'podgrijati' zdrava konkurencija. 'Naša konkurencija nisu lokalni igrači, jer poslujemo u 17 zemalja', rekao je Zvonimir Mršić, predsjednik uprave Podravke. Zdravicu zato dižu u Podravci. Ključ su uspjeha ljudi, pa im ide nagrada za ljudske potencijale.

Pročitajte i ovo Manje plaće, ilustracija - 1 Plaće kod privatnika Očekivali da će dobiti bar malo više, a dobili manje: Porezna stručnjakinja sumnja na jedno Ilustracija Velika promjena U Njemačkoj počeo važan eksperiment: Svi se nadaju da će njime riješiti kronični nedostatak radne snage

Nagrađena će biti i najveća domaća farmaceutska tvrtka. 'Mislim i dalje da u Hrvatskoj ima jako velik broj kvalitetnih ljudi, škole ipak daju osnovna znanja koja se kasnije bruse u poduzećima', smatra Matko Bolanča, predsjednik uprave Plive.

Najbolji poslodavac u kategoriji srednje tvrtke je DHL International. 'Kada vas vlastiti zaposlenici proglase najboljim poslodavcem, to je veliko priznanje', rekla je Srebrenka Saks, direktorica. Veliko priznanje dobio je i Metro - poslodavac godine, ali kao velika tvrtka. Među malim tvrtkama ove godine istaknuo se Red Bull.

Ulaganje u budućnost, ulaganje je u mlade. Lanac hotela Valamar zato je mladima pružao najbolju praksu. A vodeći poslodavci kažu, Hrvatska može - čekaju je nova tržišta. U poduzetništvu, tvrdi Emil Tedeschi, predsjednik uprave Atlantic grupe, nije ništa lakše nego u drugim djelatnostima.

'Danas je teško živjeti časno i etično, a pogotovo je teško kad imamo ovakav stupanj osiromašenih, a onda i frustriranih građana', rekao je Tedeschi. Svi se nadaju da dogodine više nećemo 'tapkati na mjestu'. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene