Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neznatno oštećenje vida

Nadbiskup Barišić u bolnici nakon lakšeg moždanog udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić doživio je prošloga tjedna lagani moždani udar s neznatnim oštećenjem vida te je zbog toga u petak, 5. ožujka, primljen na Odjel za neurologiju splitskoga Kliničkog bolničkog centra, izvijestio je danas Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Predstojnik Klinike za neurologiju prof. Ivo Lušić ističe kako je nadbiskup Barišić primljen na Odjel za neurologiju radi prevencije mogućih komplikacija vezanih uz njegovu prijašnju bolest.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kod osoba starijih od 65 Maslinovo ulje sprječava moždani udar Slika nije dostupna Kritično stanje Svrgnuti vođa Tunisa u komi

Mons. Barišić je sredinom kolovoza prošle godine primljen na Odjel kardiologije splitskoga KBC-a na Križinama, gdje mu je zbog problema sa srcem ugrađen pacemaker.

Sada osim blagih smetnji s vidom, nadbiskup se osjeća dobro i njegovo zdravstveno stanje je zadovoljavajuće. Zadržan je radi obavljanja više dijagnostičkih pretraga i radi moguće korekcije dosadašnjeg liječenja, naglasio je prof. Lušić.

Čim pretrage budu završene, za koji dan, nadbiskup bi trebao biti otpušten na kućno liječenje, navodi Silvana Burilović iz Tiskovnog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene