Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nogometni delirij Hrvata odlična podloga za nova poskupljenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najvažnija sporedna stvar na svijetu prva je tema u državi. Uz nogometnu euforiju zaboravljeni su svi problemi, a Vladi ostavljen prostor za nepopularne poteze. Jer dok je EURA, nitko ih ne primjećuje.

Najčitanije stranice u novinama su sportske, najčešća tema razgovora EURO i hrvatska reprezentacija. Život se preselio na stadion, a nogometna je groznica obuzela naciju. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Litra benzina danas bi mogla biti i i 12 kuna, a struja poskupjeti već sutra, ali nema loše vijesti koja bi spustila temperaturu poraslu zbog nogometa.

Nacija u deliriju odlična je za Vladu. Nastupio je kolektivni zaborav svih problema u državi. Sad je najbolji trenutak za odrađivanje svih nepopularnih poteza. 

'Ako nešto negativno plasirate u trenutku dok je javnost pozitivno raspoložena zbog nečeg drugog, nikada ta vijest neće imati isti negativni učinak kakav bi imala u normalnim okolnostima. Ali isto tako, neke izuzetno negativne stvari ne mogu se sakriti pod krinkom eura i reprezentacije', rekla je dr. sc. Ana Tkalac Verčić, stručnjakinja za odnose s javnošću.

Više o ovoj temi saznajte u emisiji '10 do 8'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene