Dnevnik Nove TV doznaje da su tri osobe koje je policija privela u subotu nakon pucnjave u Splitu puštene na slobodu.


Tri osobe privedene u subotu nakon pucnjave u Splitu puštene su na slobodu, doznaje Dnevnik Nove TV. Glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrdila je da su te tri osobe dovedene u policiju, s njima su obavljeni razgovori te su jučer puštene na slobodu. Dodala je da protiv njih nisu podnesene nikakve prijave.

Vezani članci Filip Zavadlav Kalašnjikovom usred bijela dana izrešetao troje ljudi, sutkinji rekao da mu je u zatvoru - dobro: Danas presuda Zavadlavu za krvavi pohod Vlado Ožaić Paić Otac mladića ubijenog u Zavadlavovu krvavom pohodu: ''Dok on jede, igra se, trenira, zafrkava, moj sin i ova dvojica momaka se raspadaju u grobnici''

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Splitu Filip Zavadlav stigao je pod jakom policijskom pratnjom sinoć u zatvorsku bolnicu u Zagrebu, a jučer je s Facebooka nestala grupa podrške osumnjičenom za ubojstvo, no otvorena je nova, koja sada ima oko 16.000 članova.

Stručnjak za sigurnost Tonći Prodan kaže da, u pravilu, jedno nasilje rađa drugo i stvara spiralu. ''Ne bih isključio takvu situaciju u ovom slučaju s obzirom na viralnost društvenih mreža, brzinu širenja vijesti, formiranje raznih grupa. Ne bih isključio eventualne osvete. Mislim da bi to trebalo prevenirati. Nije izvjesno da će se to dogoditi, ali to je jedan od scenarija. Ako se bavite sigurnosnom strukom, morate uzeti u obzir svaki od tih scenarija, valorizirati, poduzeti preventivne radnje gdje god je to moguće'', ističe Prodan.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr