Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Bio je očajan i nemoćan"

Na slobodu pušten otac djevojčice koji je uhićen zbog prijetnji da će baciti bombu na Rebro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Dolenec, otac bolesne djevojčice Vanese, koji je uhićen nakon poziva predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović i prijetnji da će baciti bombu na Rebro, pušten je na slobodu.

Na koprivničkom Općinskom sudu održano je zasjedanje optužnog vijeća kod sutkinje Vesne Piškorec, na kojem je zaključeno, prema riječima sudskog vještaka, da Dragan Dolenec nije opasan za okolinu i da je prijetnje učinio iz očaja i nemoći te da je u depresiji, što je sasvim razumljivo s obzirom na situaciju, piše Podravski.hr. Dragan Dolenec sa suda je izišao bez lisica, i još mu je samo preostalo razdužiti stvari u istražnom zatvoru.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Posjećamo, obitelj Dolenec već već 14 godina muku muči s brojnim bolestima koje su dijagnosticirane njihovoj 14-godišnjoj kćeri koja proživljava svoje najteže dane. Ona leži u zagrebačkoj bolnici Rebro, gdje joj liječnici raznim metodama pokušavaju proširiti mjehur, nakon čega bi tek trebala doći na listu čekanja za novi bubreg. No cijela je priča dospjela u javnost nakon što je otac djevojčice, Dragan Dolenec uhićen nakon poziva predsjednici Hrvatske i prijetnji da će baciti bombu na Rebro.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene