Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije poznato radi li se o napadu

Roko Karan se oporavlja, ali još uvijek ne može govoriti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija danas bi trebala razgovarati i s 18-godišnjim Rokom Karanom, najstarijim sinom pjevača Gorana, koji je u utorak u večernjim satima pronađen na splitskoj rivi s teškim ozljedama glave.

Roko je izvan životne opasnosti no još uvijek nije sposoban govoriti. 

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Najstariji sin Gorana Karana prevezen je u KBC Split gdje se i sad nalazi. Iako su se pojavile neslužbene informacije kako je mladić žrtva trojice napadača, policija to još uvijek ne želi potvrditi, no navodno postoji očevidac koji je primjetio trojicu mladića kako bježe s mjesta događaja. 

Policija pregledava snimke s nadzornih kamera na Rivi kako bi prikupila dodatne informacije, koje bi mogle pomoći u riješavanju slučaja. 

Podsjećamo, Roko je u utorak navečer, pola sata prije ponoći, pronađen na splitskoj rivi u teškom fizičkom i psihičkom stanju. Nalazom krvi nisu pronađeni tragovi alkohola ni opijata.

Prema informacijama liječnika kod Karana je dijagnosticiran potres mozga, ali je pri svijesti, no povremeno se primjećuje njegovo neubičajeno, odnosno čudno ponašanje, prenosi.

Njegov otac Goran nije bio raspoložen za izjave te je zamolio medije za razumijevanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene