Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile kamere

POSLUŠAJTE Kolinda podigla ruke i zapjevala hit 'Moja domovina'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz velike hitove nastale od hrvatske samostalnosti, u glas su se pjevale i svevremenske hrvatske uspješnice.

Pravi koncertni spektal dogodio se sinoć na zagrebačkom Bundeku. Po mnogima, ovo je jedna od boljih proslava Dana državnosti održanih u Zagrebu. Pjevala su najveća imena hrvatske glazbene scene, a na pozornici im se pridružila i predsjedica Kolinda Grabar Kitarović.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Kada je predsjednica zapjevala, Bundek je rasvijetlio golemi vatromet. Prije koncerta vjerojatno nije ni slutila da će ju ponijeti prekrasna slavljenička atmosfera.

Na pitanje kojim se izvođačima veseli, Grabar Kitarović kaže da voli Olivera i Prljavo kazalište.

Hrvatska među najmiroljubivijim državama na svijetu

Naši poznati izvođači cijelu su večer mamili pljesak oduševljene publike. Uz velike hitove nastale od hrvatske samostalnosti, u glas su se pjevale i svevremenske hrvatske uspješnice. Mnogi su nestrpljivo čekali Prljavo kazalište. S njima je na neki način Hrvatska zakoračila u samostalost. Koncert pod mjesečinom okupio je glazbenike iz cijele Hrvatske. Bila je to glazbena poslastica koja je zavirila u svaki kutak Lijepe naše.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene