Obavijesti Video Pretražite Navigacija
traži se vlasnica

Pošteni nalaznik na bankomatu u Novom Vinodolskom pronašao novac i predao ga policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju u posljednevnim satima na bankomatu u Novom Vinodolskom muškarac (43) je pronašao zaboravljeni novac, no nije ga zadržao za sebe već ga je idućeg dana predao policiji.

Policijski službenici potom su kontaktirali djelatnicu banke u čijem je vlasništvu bankomat te saznali da ih je u jutarnjim satima nazvala ženska osoba kazavši da je zaboravila uzeti novac na bankomatu.

S obzirom na to da se još nije javila njima, policija iz Crikvenice poziva gospođu koja je zaboravila uzeti novac s bankomata da se javi u u Policijsku postaju Crikvenica na adresi Kralja Tomislava 85a.

Pročitajte i ovo Raznesen bankomat u Sesvetama - 6 Očevid u tijeku FOTO/VIDEO Nije ostalo ni "b": U eksploziji u Sesvetama raznesen bankomat, pogledajte krš na mjestu događaja

Pročitajte i ovo Euro, bankomat Zamjena novčanica Opskrbite se gotovinom ili pripremite kartice: Prije Božića većina bankomata neće raditi

"Zahvaljujemo poštenom nalazniku koji je svojom nesebičnom gestom ukazao na važnost poštenja i pomoći sugrađanima", priopćila je policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene